Notícies

BATALLA CAFÉS escollit Millor Cafè Espresso de Catalunya 2017

 
En el marc del XII Campionat de Baristes de Catalunya organitzat pel Forum Cultural del Cafè, que va tenir lloc al Palau de Congressos La Llotja, el passat 26 d'octubre, en el qual es certificava quin dels baristes accediria a la gran final nacional que tindrà lloc a la Fira Alimentaria, també es van dirimir diferents premis individuals.
 
Un dels premis claus d'aquesta selecta competició és la consideració que és dona al millor cafè espresso tant pel que fa a la preparació com pel que fa a la selecció del producte, el punt de torrat i d'altres elements que fan que un cafè sigui distintiu.
 
Batalla Cafés va obtenir aquest important reconeixement gràcies a la feina d'una de les baristes de l'Escola d'Hoteleria, la Gal•la Pipó, formada per l'equip de l'empresa i que a més va quedar segona del concurs general.
 
Pel que fa al tipus de cafè, seleccionat i elaborat per l'equip de catadors i producció de Batalla Cafés que compta amb una de les tecnologies més desenvolupades que hi ha actualment al mercat i que permet treure el millor de cada cafè, es tracta d'un cafè Aràbica anomenat Honey Negre, de la regió de Los Santos de Tarrazú , a Costa Rica.
 
Aquest cafè Honey reuneix diferents atributs com la dolçor, l'acidesa, el cos, sabor afruitat, intens, l'esforç i el treball , amb voluntat i tenacitat d'uns productors que ens permeten obtenir l'excel·lència.
 
Batalla Cafés es congratula del guardó rebut, que ajuda a la consolidació d'un projecte basat en la qualitat dels seus cafès, la seva acurada elaboració a planta i un suport en formació indispensable per poder tirar-ho endavant.
 
     
Gal·la Pipó