Actualitat

BATALLA CAFES AL COSTAT DEL PERSONAL SANITARI, COSSOS DE SEGURETAT I RESIDÈNCIES DE GENT GRAN
 
L'empresa a volgut aportar el seu granet de sorra, donada la situació actual, i mostrar el seu suport amb aquesta donació de més de 20.000 consumicions de cafè.
El producte (cafè en càpsules compatibles amb cafeteres Nespresso i Dolce Gust, en gra, mòlt, soluble), s'ha lliurat al personal sanitari dels Hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida; així com a diferents cossos de seguretat (mossos d'esquadra, guàrdia urbana), personal d'ambulància i Residències de gent gran, on a més de cafè per als treballadors, també s'ha donat per als residents.
Batalla Cafès contínua funcionant, adaptant-se a les recomanacions per a les empreses i treballadors, i ha reforçat la seva línia de servei a domicilis particulars, per a facilitar el consum de cafè en les llars.

‼️BATALLA CAFES INFORMA:

 

Formació

Batalla Cafés segueix apostant per les formacions! Aquest cop amb els professors del Institut Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat, on s'ha impartit el CURS BÀSIC PER A FORMADORS DE CAFÈ per a Professors d'Hostaleria. #BatallaCafés #Theartofcoffee #Formacions

Galeria d'imatges